marți, 12 ianuarie 2016

Voi stiti originea clovnilor? Petreceri de copii cu animatori Constanta - 0728955745

http://www.animatoripetrecericopiiconstanta.ro/ , 0728955745 Voi stiti originea clovnilor?

Clovnii sau bufonii erau in timpurile stravechi accesorii de distractie ale curtilor regale sau imperiale. Clovnii au aparut, prin urmare, ca o nevoie a oamenilor de a se distra, de a se elibera de griji si probleme. Clovnii veneau cu un spectacol inedit de fiecare data in fata oamenilor mari, spectacol ce infatisa scene din viata de zi cu zi duse spre limita extremului pentru a starni rasetele publicului. Ei trebuiau sa isi asigure existenta prin distrarea altora.

Clovnii au ramas pana in zilele noastre inradacinati in cultura omenirii. Acestia sunt prezenti acum de cele mai multe ori la circ, in parcurile de distractie, in mall, in locurile de joaca ale copiilor cu ocazia unor festivaluri, la gradinite, serbari sau chiar acasa la petrecerile de copii.

Obiceiul de a aduce la petrecerile copiilor clovni care sa distreze intreaga multime prin giumbuslucurile amuzante a aparut nu demult in Romania si in Constanta. Intai, au aparut locurile de joaca ale copiilor care ofereau spectacole cu clovni pentru copiii care veneau la astfel de centre. Gradinitele din Constanta au inceput sa aduca treptat clovni care sa distreze copiii in anumite zile speciale sau de sarbatoare sau la serbari. Parintii, vazandu-si copiii fericiti au inceput sa organizeze petreceri pentru copii in Constanta in care sa asigure copiilor o distractie potrivita varstei lor, prin inchirierea clovnilor la aceste petreceri.

Clovnii au reusit dintotdeauna sa controleze o multime de copii prin captarea atentiei lor, aducand haz si voie buna in reprezentatiile lor, astfel ca parintii au inceput sa conteze pe clovni pentru a asigura distractia in cadrul unei petreceri de copii, sa se asigure ca acestia sunt organizati in joaca de catre un adult cu experienta in contactul cu copiii.

Cu timpul si odata cu aparitia povestilor Disney pe toate canalele pentru copii, clovnii s-au adaptat, imbracand costume ale personajelor preferate ale copiilor. Acum clovnii se numara printre miile de personaje care au denumirea de animatori la petreceril de copii in Constanta. Printese, printi, super-eroi, animale haioase, mascote si multe alte personaje din desene animate vin la petrecerile de copii in Constanta si acestia ofera nu numai activitati distractive si jocuri amuzante cu copiii, dar ofera si pictura pe fata si baloane modelabile.

Pentru animatori la petreceri de copii in Constanta, va rugam sa ne contactati la numarul 0728955745.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:

Web
Facebook
Blogger
Wordpress
Twitter
Trilulilu
Youtube
Google +


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu